Alcohol verkeer cursus Ede

De Alcohol Verkeer Cursus is voor inwoners van de gemeente Ede die van plan zijn hun autorijbewijs aan te vragen. Tijdens de Alcohol Verkeer Cursus leert u meer over alcohol en drugs in het verkeer en het effect daarvan. Ook de invloed van het gebruik van de mobiele telefoon tijdens het autorijden komt aan bod.

Gratis rijbewijs aanvragen

Als u de Alcohol Verkeer Cursus heeft gevolgd, kunt u uw eerste autorijbewijs gratis aanvragen. Geef dan bij de balie Publiekszaken aan dat u de cursus heeft gevolgd. Publiekszaken controleert uw gegevens en deelname. Als alles klopt, krijgt u uw eerste autorijbewijs gratis mee. Let op: dit geldt dus niet voor een verlenging van uw autorijbewijs.

Praktische informatie

Deelname aan de Alcohol Verkeer Cursus is gratis. Om te kunnen deelnemen, moet u zich van tevoren aanmelden. Ook heeft u uw paspoort of ID-bewijs nodig. Vergeet deze dus niet mee te nemen naar de cursusavond. Per avond is er plaats voor minimaal 6 en maximaal 20 personen. Bij minder dan 6 aanmeldingen gaat de cursus niet door. U ontvangt dan een bericht hierover van Iriszorg Preventie. Bij meer dan 20 aanmeldingen is de cursus vol, u kunt u niet meer deelnemen. U ontvangt hier bericht over van IrisZorg Preventie en kunt u aanmelden voor één van de andere data.

Meld je aan! 

Je ontvangt een bevestigingsmail. Op de website van de gemeente Ede staat de locatie achter de cursusdatum vermeld.