Behandeling

Start van de behandeling

Als je hebt besloten om je te laten behandelen, komen de praktische vragen: Waar meld ik me aan? Hoe snel kan ik terecht? Hoe ziet de start van een behandeling eruit? We geven je graag de antwoorden.

Afkicken thuis of in kliniek

Wat levert afkicken op? Waarom is zelfstandig afkicken zo moeilijk? Moet ik worden opgenomen in een kliniek? We hebben alle veelgestelde vragen over afkicken voor je op een rij gezet.

Onze aanpak 

Onze CRA-methode is één van de succesvolste behandelmethodes voor verslaving. De methode is positief, gericht op kleine successen, je bepaalt zelf je doelen, en je werkt aan onderliggende problemen.

Behandeling in de avonduren

Overdag ben je vaak aan het werk of naar je studie. Daarom is het handig als je 's avonds ook naar je afspraken kunt gaan voor je (verslavings)behandeling. Bij IrisZorg is dat mogelijk.

Online zorg

IrisZorg werkt met een combinatie van direct contact met jouw zorgverlener en online zorg. De online omgeving waar IrisZorg mee werkt heet Minddistrict. Je kunt Minddistrict gebruiken naast de afspraken die jij hebt met jouw zorgverlener waarbij je elkaar ziet.