Ontmoet ons op onze vernieuwde website werkenbij.iriszorg.nl

Werkenbijiriszorg.nl website

We hebben vanaf nu een nieuwe website werkenbij.iriszorg.nl waar je op onze vacatures kunt solliciteren. Ontmoet ook onze collega’s in filmpjes en verhalen. Maak met hen kennis met een kopje koffie, via LinkedIn of stuur hen een mail. 

Collega's vertellen over hun werk

Om een indruk te krijgen van hoe het is om bij IrisZorg te werken en hoe divers ons werk is, vertellen vijftien collega’s over hun baan in korte films. Ontmoet onze collega’s in de functies van de doorlopende vacatures en ook onze collega’s in alle verschillende vakgebieden.

Doorlopende vacatures

De doorlopende vacatures staan altijd open. We zoeken namelijk altijd GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verslavingsartsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden.

Vakgebieden binnen IrisZorg

Ook kun je de vacatures per plaats en vakgebied vinden. We onderscheiden ons in deze vakgebieden: verslavingsbehandeling, begeleiding, ervaringsdeskundigheid, reclassering, preventie, ondersteuning en management.

Stage lopen

Ben je student? Kom dan stage lopen. Proef de praktijk, doe onderzoek of studeer af.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is ook mogelijk. Van chauffeur tot maatje kun je iets betekenen voor onze cliënten. Onze stagiairs en vrijwilligers vertellen ook over hun ervaringen bij ons.

Ben je geïnteresseerd? We ontmoeten jou graag! Kijk op https://werkenbij.iriszorg.nl/