Ben je verpleegkundige? Maak in speeddate kennis met IrisZorg!

Vrouw in de maatschappij. Verpleegkundige

Ben je verpleegkundige (mbo of hbo) en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Maak dan op 12 of 14 maart kennis met IrisZorg tijdens een speeddate. Wij zoeken verpleegkundigen die willen werken in de verslavingszorg.

Tijdens de speeddate vraag je medewerkers van IrisZorg de oren van het hoofd over wat het betekent om bij IrisZorg te werken. Zo heb je al in 15 minuten in beeld welke uitdaging we je kunnen bieden. Heb je interesse? Geef dan gelijk je naam door en we gaan later verder in gesprek.

Verpleegkundige bij IrisZorg

Als verpleegkundige bij IrisZorg ben je uit een bepaald soort hout gesneden. Je waait niet gauw omver en schrikken doe je dus ook niet gauw. Je staat je mannetje/vrouwtje wel. Zelfreflectie, humor en doorzettingsvermogen passen bij jou. Deze eigenschappen zet jij ook in om contact te maken, cliënten te bereiken en hen de goede richting op te helpen.

Je bent in staat om te luisteren naar de cliënten, hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren. Met een enorme drive werk je, samen met je gemotiveerde collega’s, voor onze bijzondere doelgroep: cliënten die vaak niet alleen kampen met een verslaving, maar vaak ook psychische, sociale en somatische problemen hebben.

Ben jij (of ken jij) zo’n verpleegkundige? Dan maken we graag kennis met je! 

Wanneer en waar?

In de Week van Zorg en Welzijn (11 t/m 16 maart)

  • 12 maart van 17.30 uur tot 21.00 uur, locatie Arnhem
    Adres: Mr. B.M. Teldersstraat 4 (bedrijventerrein Gelderse Poort)
  • 14 maart van 17.30 uur tot 21.00 uur, locatie Kliniek Zevenaar
    Adres: Hunneveldweg 14 (Gebouw GGNet, nabij ziekenhuis Rijnstate, locatie Zevenaar) Bel even aan bij de toegangsdeur, dan laten we je binnen!

Je hoeft je niet aan te melden. Kom langs op deze data (tussen 17:30-21:00 uur) wanneer jij wil!

Nu al meer weten over IrisZorg?

Bekijk dan eens onze website www.iriszorg.nl of de film van onze kliniek in Zevenaar.