Wonen bij IrisZorg Lelystad

Wonen bij IrisZorg Flevoland

Over ons

De woonlocatie ligt in de rustige wijk de Gondel in Lelystad, aan het water en omgeven door groen. De woonlocatie ligt op circa tien minuten fietsen van het stadscentrum. De winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar.

Wil je een indruk krijgen van de locatie in lelystad? Kijk hier de film. 

Soort woning
Deze locatie is grotendeels voor mensen die zelfstandig willen en kunnen wonen en minder behoefte hebben aan groepsactiviteiten. Er zijn 35 appartementen van ongeveer 35-50 m2. Elke bewoner heeft zijn eigen appartement met eigen sanitair en een volledig uitgeruste keuken. De locatie is rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week begeleiding aanwezig. Wanneer er sprake is van middelengebruik kunnen cliënten afspraken maken over gereguleerd gebruik.

Samenwerkingen
Dagbesteding kan worden georganiseerd bij externe zorgaanbieders. Wij werken veel samen met andere organisaties waardoor er een breed aanbod is, passend bij de wensen van de bewoner. Als er sprake is van ondersteuning bij somatische zorgvragen of er is behoefte aan behandeling, dan werken wij nauw samen met andere organisaties in de omgeving.

Indicatie
Voor wonen bij IrisZorg Lelystad heb je een indicatie nodig. Dit kan op verschillende manieren gefinancierd worden, namelijk met een indicatie vanuit:

- De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO);

- De Wet Langdurige Zorg (WLZ). GGZ wonen zorgprofiel 1 t/m 4. Zorgprofiel 4 is afhankelijk van de zorgvraag;

- Forensische verblijfszorg gemiddeld of intensief. Dit wordt geïndiceerd via IFZO (informatiesysteem forensische zorg).

Wil je meer weten over het wonen op de locatie in Lelystad of heb je vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Adres

Gondel 36-1
8243 DG
LELYSTAD

Postadres

Gondel 36-1
8243 DG
LELYSTAD

Telefoon en e-mail

Telefoon: 088-606 1600