Wonen bij IrisZorg Het Hoogeland

Over ons

Het Hoogeland is een landelijk gelegen locatie in Beekbergen voor beschermd wonen. De locatie ligt op loopafstand van het dorp Beekbergen waar je terecht kan voor de dagelijkse voorzieningen. Vanuit het dorp is er een goede busverbinding beschikbaar naar het centrum van Apeldoorn en Arnhem.

Wil je een indruk krijgen van de locatie Het Hoogeland? Kijk hier de film.

Soort woning
De bewoners wonen in groepen van gemiddeld 16 personen in verschillende woningen op het terrein. In totaal zijn er 6 woningen. In deze woningen krijgen de cliënten een eigen kamer en delen zij alle overige faciliteiten, zoals sanitair, keuken en huiskamer, met de andere bewoners. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. We bieden zorg aan mensen die hulp nodig hebben op meerdere leefgebieden. Wanneer er sprake is van alcohol- en/of softdrugsgebruik kunnen bewoners afspraken maken over gereguleerd gebruik.

Eigen doelen
Iedere bewoner is uniek en heeft eigen doelen waar hij/zij aan werkt. Ook het einddoel is niet voor iedereen hetzelfde. De ene bewoner bereikt een zelfstandige vorm van wonen, de andere heeft langdurige zorg in nabijheid nodig. De locatie heeft een integraal aanbod en biedt naast beschermd wonen ook verslavingsbehandeling en werk, activiteiten & leren.

Indicatie
Voor wonen bij IrisZorg Het Hoogeland heb je een indicatie nodig. Dit kan op verschillende manieren gefinancierd worden, namelijk met een indicatie vanuit:

- De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Indicatie wonen met verblijf groep perspectief, intensief en duurzaam.

- De Wet Langdurige Zorg (WLZ). GGZ wonen zorgprofiel 1 t/m 4.

- Forensische verblijfszorg gemiddeld of intensief. Geïndiceerd via IFZO (informatiesysteem forensische zorg).

Wil je meer weten over het wonen op het Hoogeland of heb je vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Adres

Van Limburg Stirumweg 19
7361 CE
Beekbergen

Postadres

Van Limburg Stirumweg 19
7361 CE
Beekbergen

Telefoon en e-mail

Telefoon: 088-606 1600