Wonen bij IrisZorg Harderwijk

Over ons

De woonlocatie in Harderwijk ligt aan de rand van een rustige woonwijk op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen en de binnenstad van Harderwijk. 
Wij bieden ondersteuning aan mensen die hulp nodig hebben op meerdere leefgebieden. Wanneer er sprake is van middelengebruik kunnen cliënten afspraken maken over gereguleerd gebruik. Er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week begeleiding aanwezig.

Soort woning
De locatie heeft 18 woonplekken, waarvan 9 kleine appartementen en 9 kamers in een groep. In een appartement beschikt de bewoner over een eigen keuken en eigen sanitair. Een bewoner die in een kamer verblijft deelt de douche- en toiletvoorzieningen met medebewoners.

Samenwerkingen
Dagbesteding kan worden georganiseerd bij externe zorgaanbieders. Wij werken veel samen met andere organisaties waardoor er een breed aanbod is, passend bij de wensen van de bewoner. Als er sprake is van ondersteuning bij somatische zorgvragen of er is behoefte aan behandeling, dan werken wij nauw samen met andere organisaties in de omgeving.

Indicatie
Voor wonen bij IrisZorg Harderwijk heb je een indicatie nodig. Dit kan op verschillende manieren gefinancierd worden, namelijk met een indicatie vanuit:

- Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

- De Wet Langdurige Zorg (WLZ). GGZ wonen zorgprofiel 1 t/m 4. (Zorgprofiel 4 is afhankelijk van de zorgvraag).

- Forensische verblijfszorg gemiddeld of intensief. Geïndiceerd via IFZO (informatiesysteem forensische zorg).

Wil je meer weten over het wonen in Harderwijk of heb je vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Adres

Thorbeckelaan 1
3843 WL
HARDERWIJK

Postadres

Thorbeckelaan 1
3843 WL
HARDERWIJK

Telefoon en e-mail

Telefoon: 088-606 1600