Wonen bij IrisZorg Deventer

Over ons

Wij bieden zorg aan mensen die hulp nodig hebben op meerdere leefgebieden. Soms is er sprake van een verslavingsprobleem. Wanneer er sprake is van alcohol- en/of drugsgebruik kunnen cliënten afspraken maken over gereguleerd gebruik.

Soort woning
De locatie biedt 24 plekken voor beschermd wonen. Alle bewoners hebben een eigen kamer en delen alle faciliteiten. Het is mogelijk om deel te nemen aan gezamenlijke momenten (maaltijden, koffie, activiteiten). Er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week begeleiding aanwezig.

Samenwerkingen
Dagbesteding kan georganiseerd worden bij andere zorgaanbieders. Wij werken veel samen met andere organisaties waardoor er een breed aanbod is, passend bij de wensen van de bewoner. Als er sprake is van ondersteuning bij somatische zorgvragen of er is behoefte aan een behandeltraject, dan werken wij samen met andere organisaties in de omgeving.

Indicatie
Voor wonen bij IrisZorg Deventer heb je een indicatie nodig. Dit kan op verschillende manieren gefinancierd worden, namelijk met een indicatie vanuit:

- De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

- De Wet Langdurige Zorg GGZ (GGZ wonen zorgprofiel 1 t/m 4, zorgprofiel 4 is afhankelijk van de zorgvraag).

- Forensische verblijfszorg gemiddeld of intensief. Dit wordt geïndiceerd via IFZO (informatiesysteem forensische zorg).

Wil je meer weten over de woonlocatie in Deventer of heb je vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Adres

Hunneperweg 4
7418 EH
DEVENTER

Postadres

Hunneperweg 4
7418 EH
DEVENTER

Telefoon en e-mail

Telefoon: 088-606 1600