Behandeling bij IrisZorg

Uw GHB-gebruik staat niet op zich. Het levert u iets op, maar uw gebruik heeft tegelijkertijd een negatieve invloed op alles wat belangrijk voor u is. IrisZorg kan u helpen weer grip op uw leven te krijgen.

Lichamelijk: geleidelijk afkicken

Bij IrisZorg kickt u geleidelijk af van het GHB-gebruik. Dit is medisch gezien het best. U krijgt gedurende deze periode medicinale GHB voorgeschreven in steeds lagere doses. Tijdens deze detox kunt u worden opgenomen in de verslavingskliniek.

Aan de slag met oplossingen

Al tijdens de ontgifting van uw lichaam begint de behandeling om ook uw psychische afhankelijkheid van GHB weg te nemen. 
Samen met uw behandelaar bekijkt u wat u wilt veranderen om weer zonder GHB te genieten van het leven. IrisZorg gelooft in kleine stappen, in haalbare doelen die snel succes opleveren. Steeds als u een doel haalt, wordt u beloond met succes. Die ervaring versterkt uw zelfvertrouwen en motivatie om ook andere zaken aan te pakken. Stap voor stap zet u zelf uw leven weer op de rails, met al die gewone dingen die het bestaan waardevol maken. Op die manier verdwijnt uw verslaving geleidelijk naar de achtergrond.

Stoppen met GHB is als topsport: het kost tijd en energie om te winnen. Houd daarom rekening met een intensief traject om uw doel te bereiken.