Behandeling bij IrisZorg

Bepaalt gamen of social media uw leven en wilt u dit veranderen? De deskundige professionals van IrisZorg helpen u graag uw leven weer op de rails te zetten.
Een gameverslaving of verslaving aan social media staat niet op zich. Het kan goed zijn dat u dat doet om andere problemen te vergeten. Misschien helpt dat even, maar op de langere termijn worden uw moeilijkheden waarschijnlijk groter. U krijgt bijvoorbeeld problemen thuis of op uw werk of opleiding. 

Samen met uw behandelaar bekijkt u wat u wilt veranderen om weer zonder overmatig te gamen of uw social media te checken te genieten van het leven. IrisZorg gelooft in kleine stappen, in haalbare doelen die snel succes opleveren. Steeds als u een doel haalt, wordt u beloond met succes. Die ervaring versterkt uw zelfvertrouwen en motivatie om ook andere zaken aan te pakken. Stap voor stap zet u zelf uw leven weer op de rails, met al die gewone dingen die het bestaan waardevol maken. Op die manier verdwijnt uw verslaving geleidelijk naar de achtergrond.

Stoppen met gamen of social media is als topsport: het kost tijd en energie om te winnen. Houd daarom rekening met een intensief traject om uw doel te bereiken.