21 november stapavond voor ouders in Doetinchem

Geplaatst op: 07 november 2016
Na het succes van de stapavond voor ouders begin oktober, organiseren we een nieuwe stapavond op maandagavond 21 november. Heeft u kinderen tussen 14 en 18 jaar? Gaan zij (binnenkort) uit? En woont u in Doetinchem of omgeving? Kom dan naar de avond Stappen met Ouders.
Gaat u mee ‘stappen’ dan leert u de ins en outs van het uitgaan van nu kennen. Daarnaast krijgt u tips over hoe u hier in de opvoeding mee om kunt gaan. Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen over alcohol en opvoeding en hoe om te gaan met de Nix 18 grens. Daarnaast ziet u Club 22-24 van binnen en krijgt u een beeld van hoe verschillende partijen zich inzetten om uitgaan zo leuk en veilig mogelijk te houden.

De 'peers' van Irisz geven op een laagdrempelige manier voorlichting aan andere jongeren. Zij zijn erbij en gaan met u in gesprek. 

De stapavond voor ouders organiseert IrisZorg in samenwerking met Club 22-24 en politie Doetinchem. Burgemeester Traag is er ook bij aanwezig.

Programma

19.15 uur ontvangst met koffie en thee
19.30 welkomstwoord

In groepjes volgt u de volgende 4 workshops: 

  • uitgaan en veiligheid
  • alcohol en opvoeding
  • uitgaansdrugs: trends, effecten en risico's
  • uitgaan, alcohol en drugs: hoe beleven jongeren dat? 

 

22.00 - 22.30 uur afsluiting en ruimte om vragen te stellen aan deskundigen en jongeren, en om ervaringen uit te delen. 

Praktische info en aanmelden

Wilt u erbij aanwezig zijn? Stuur een mail naar IrisZorg Preventie, preventie@iriszorg.nl en geef aan met hoeveel personen u komt. U ontvangt een bevestigingsmail.
Let op: er is een maximum aan het aantal deelnemers gesteld. Mocht de avond vol zijn, dan leest u dat in de mail. 
Deelname is gratis. Koffie en thee bij binnenkomst zijn voor onze rekening, overige consumpties zijn voor eigen rekening. 

Meer informatie? 

Bel met Uccia Calaresu van IrisZorg Preventie, telefoonnummer 088-6061704 (op maandag en dinsdag en donderdag- en vrijdagochtend)


Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.