Heb je trek?

'Heb je trek?' is een kookboekje, speciaal voor cliënten van IrisZorg die weer voor zichzelf of anderen willen koken. Het boekje is ook te bestellen.
De recepten zijn aangedragen door cliënten van IrisZorg. 

Het kookboekje staat vol met maaltijden die voedzaam, lekker, compleet en goedkoop zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan seizoensproducten, producten die je gratis uit de natuur kunt halen, tips hoe je de tafel dekt en leuke weetjes.

Het doel van het kookboekje 'Heb je trek?' is om cliënten meer bewust te maken van het thema gezonde voeding en hier ook mee aan de slag te gaan. Cliënten van IrisZorg krijgen het boekje als zij weer voor zichzelf of anderen gaan koken.

Bestellen

Heeft u ook interesse in het kookboekje? Dan kunt u deze gratis bestellen (excl. verzendkosten). Stuur een e-mail naar preventie@iriszorg.nl onder vermelding van 'Kookboekje' en noteer uw naam, adres, woonplaats. Wilt u duidelijk aangeven hoeveel exemplaren u wilt ontvangen?

Stuur uw recept in

Graag verzamelen we meer gemakkelijke en gezonde recepten. Heeft u een recept dat u graag wilt delen? Stuur dan uw recept in. U kunt hieronder een reactie plaatsen met het recept. U mag het ook mailen naar preventie@iriszorg.nl. Wie weet publiceren we uw recept op onze website!