Budo

Budo is een verzamelnaam voor Japanse sporten als karate en Tai Chi, maar ook fitness en oefeningen uit het boksen worden gebruik. Door fysiek bezig te zijn met Budo, zul je ervaren dat je steviger op je benen staat, afspraken beter kunt nakomen en werkt aan je doorzettingsvermogen.

Kom sporten! Het geeft je energie en zelfvertrouwen.

Wie geeft Budo?

Max Sitanala is sportinstructeur en 25 jaar zwaar verslaafd geweest. Budo heeft hem geholpen om weer grip op het leven te krijgen.

Wanneer en waar?

Er zijn Budolessen bij IrisZorg in Nijmegen en in Arnhem bestemd voor jongeren en volwassenen. Er zijn ook lessen alleen voor vrouwen. Naast de groepslessen is er ook een mogelijkheid voor individuele lessen. 

Locaties:

Arnhem, Akkerwindelaan 16a, DOJO, woensdag van 10:30 tot 11:30 uur
Nijmegen MFC, donderdag van 16:00 tot 17:00 uur
Kliniek Nijmegen, donderdag van 13:30 tot 14:30 uur
Kliniek Nijmegen, dinsdag van 13:30 tot 14:30 uur

Meer informatie en aanmelden

Wil jij meer informatie over Budo of wil jij je aanmelden? Neem dan contact op met jouw begeleider of rechtstreeks bij Max Sitanala van IrisCovery via: m.sitanala@iriszorg.nl of 06-442 566 06.

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar je kunt alleen meedoen als je minimaal 6 weken op rij aanwezig bent. Daarnaast mag je niet onder invloed zijn en ben je zelf verantwoordelijk voor een prettige en veilige sfeer.