Filmschool

Van korte instructiefilm tot documentaire, de Filmschool van IrisZorg maakt professionele films op maat. De deelnemers van de Filmschool leren hier aldoende het vak en werken aan een gezondere levensstijl en structuur in hun leven.

Onze deelnemers komen onder andere uit de Maatschappelijke Opvang, Verslavingszorg, RIBW en GGZ. Iedereen kan op zijn eigen niveau aan de slag bij het maken van een film en uitproberen welke rol bij hem past. Scenario, camera, geluid, montage of regie, alles is in handen van de deelnemers. Zij worden daarbij gecoacht door medewerkers met scholing en ervaring in het filmvak.

Geïnteresseerd in producten van de Filmschool?

Van korte instructiefilm tot documentaire, de Filmschool van IrisZorg maakt professionele films op maat. Wilt u een film of dvd laten maken, ga dan naar het aanmeldformulier voor een vrijblijvende offerte. Lees hier alvast wat meer informatie.

Meedoen met de Filmschool?

De Filmschool biedt een unieke kans om met video en film te leren werken. Je komt in een creatieve omgeving met mensen die hetzelfde doel hebben. Al snel ga je aan de slag voor echte opdrachtgevers. Je hebt geen geen ervaring nodig om te starten bij de Filmschool. Filmschool op YouTube 
 Filmschool op Facebook