Winterregeling nachtopvang

Geplaatst op: 07 februari 2018
De winter is volop bezig. Daarom is de winterregeling voor onze nachtopvang van kracht. In onze voorzieningen worden tijdelijk extra bedden bijgeplaatst. En mocht het nodig zijn dan kunnen er ook stoelen worden bijgezet. In Deventer is door de aanhoudende lage temperaturen de winterregeling van kracht tot en met zondag 11 februari. In de gemeente Arnhem is fase 1 ingegaan van het vorstprotocol. Dit betekent dat de openings- en sluitingstijden van betrokken opvangvoorzieningen zo veel mogelijk op elkaar worden afgestemd en de beddencapaciteit uitgebreid wordt. Ook in Doetinchem, Nijmegen, Harderwijk en Apeldoorn worden extra bedden geplaatst in verband met de winterregeling.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.