Samenwerking academische werkplaats Impuls: Participatie en maatschappelijke zorg

Geplaatst op: 21 augustus 2017
Het samenwerkingsverband de academische werkplaats Impuls: Participatie en maatschappelijk opvang start 1 september. Diverse organisaties zijn hierbij aangesloten, waaronder IrisZorg. In deze werkplaats werken praktijk en wetenschap samen aan kennisontwikkeling en innovatie van de zorg. Wetenschappelijke inzichten, methodische werkwijzen en hulpmiddelen voor de praktijk worden (door)ontwikkeld en toegepast.
De academische werkplaats richt zich op mensen die moeite hebben zich op eigen kracht te handhaven in onze snel veranderende samenleving. Specifieke inzet is de versterking van zelfmanagement en informele zorg met ervaringsdeskundigheid. Op deze manier heeft de praktijk direct invloed op de kennisagenda en bepalen we samen welke zaken prioriteit hebben om ontwikkeld te worden. Daarnaast worden professionals geïnspireerd door innovaties in de zorg en fungeert de academische werkplaats als gesprekspartner.

Lees hier verder voor meer informatie

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.