Benoeming nieuwe voorzitter raad van bestuur

Geplaatst op: 18 augustus 2017
Marjan Verschuure
Op 4 oktober start Marjan Verschuure als voorzitter van de raad van bestuur. Zij zal samen met Gio de Greef de raad van bestuur van IrisZorg vormen.
Profiel Marjan Verschuure
Marjan Verschuure heeft brede bestuurlijke ervaring in de langdurige zorg, forensische psychiatrie, verslavingszorg en reclassering. Zij heeft bij diverse zorgorganisaties gewerkt waaronder Palier, Fivoor, Oldael en bij de Stichting Verslavingsreclassering (SVG).

Haar voornaamste drijfveer ligt in de inhoud van het werk: goede zorg en ondersteuning bieden aan kwetsbare mensen. Daarbij vertrouwt zij op de expertise van de professionals en wil het beste in medewerkers naar boven halen. De zorg die IrisZorg biedt, de gedrevenheid van de medewerkers, de nieuwe koers en een cultuur waarin leren centraal staat, spreken haar aan en maken dat zij zich graag wil verbinden aan IrisZorg.

Opdracht Siety de Jager
Marjan Verschuure volgt interim voorzitter Siety de Jager op. Siety kreeg in september 2016 de opdracht om een nieuwe koers te ontwikkelen en de financiële positie van IrisZorg te verbeteren. Op beide vlakken zijn vele en goede stappen gezet. Er is een nieuwe koers ontwikkeld, er wordt volop gewerkt aan de realisatie hiervan en IrisZorg heeft het eerste half jaar van 2017 zwarte cijfers gedraaid.

De raad van toezicht waardeert zeer de bijdrage die Siety de Jager heeft geleverd aan een toekomstbestendig IrisZorg.

Nu is de fase aangebroken om door te bouwen en de veranderingen te borgen in de cultuur. Dat vraagt om een bestuurder die zich voor langere tijd aan IrisZorg wil verbinden.

De raad van toezicht heeft er vertrouwen in dat Marjan Verschuure en Gio de Greef, in samenwerking met medewerkers, cliënten en relaties, de nieuwe koers verder realiseren en doorbouwen aan een financieel gezonde organisatie.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.