Versterking raad van bestuur IrisZorg

Geplaatst op: 02 juni 2017
Gio de Greef
Per 1 juni 2017 is Gio de Greef benoemd als lid raad van bestuur van IrisZorg, naast de voorzitter Siety de Jager. De raad van toezicht kiest voor een tweehoofdige raad van bestuur. Redenen hiervoor zijn de omvang van het takenpakket en de veranderopgave waar IrisZorg voor staat. Tevens is met de versterking de voortgang van de nieuwe koers en de vervanging geborgd.
Gio de Greef is momenteel directeur Service binnen IrisZorg. Hij kent de organisatie goed en weet wat nodig is om goede, geïntegreerde en betaalbare zorg te leveren. Hij is volgens de raad van toezicht met zijn daadkracht en ondernemende houding een aanwinst voor het bestuur. Deze kwaliteiten sluiten ook aan bij de nieuwe kernwaarden van IrisZorg: betrokken, daadkrachtig en voortdurend willen verbeteren.

De raad van toezicht ziet dat IrisZorg goede stappen zet naar een gezonde en toekomstbestendige organisatie. Siety de Jager en Gio de Greef zullen als raad van bestuur deze positieve beweging versterken. 

In het kader van de nieuwe koers verdwijnt de directielaag en rapporteert het regiomanagement aan de raad van bestuur. De functie van directeur Service wordt daarom niet meer ingevuld.

Reacties

Antoine Berben
 
Welke persoon is dan voortaan verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de SBA?
m.molenhuis
 
Beste Antoine, Gio de Greef blijft ook verantwoordelijk voor de SBA. Groet Mireille, communicatie

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.