Kunstproject in spotlights in magazine van Fieldwork Foundation

Geplaatst op: 13 februari 2017
Stichting Fieldwork Foundation heeft gister een eigen magazine uitgebracht met indrukwekkende verhalen over mensen die het leed in en om Nijmegen bestrijden. Het kunstproject van IrisZorg met begeleiders Wil Wijnands en Bas Wielhouwer wordt hierin ook in de spotlights gezet.
Jongeren kunnen bij het kunstproject aan de Tweede Oude Heeselaan in een ongedwongen en toegankelijke omgeving creatief bezig zijn. Begeleiders Bas Wielhouwer en Wil Wijnands ondersteunen de jongeren hierbij. Bas: “We vragen niets. We zetten je aan de koffie en dan komt er vanzelf iets uit in deze creatieve ruimte.” Bas vertelt: “We werken met herstelmethodiek. Dat je zodanig het gevoel krijgt dat je het weer aankan. Dat je zelfvertrouwen krijgt.”

Stichting Fieldwork Foundation sponsort het kunstproject in Nijmegen. Bas: ‘Bijvoorbeeld met een bbq en ons jaarlijkse uitje naar Castricum aan Zee. We nemen de jongeren dan mee om te schilderen aan zee op het strand en verblijven in een scoutinggebouw.

Het magazine is te bestellen via de website van Fieldwork Foundation.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.