Mooi resultaat na oproep voor dekens

Geplaatst op: 18 januari 2017
Na een oproep op Omroep Gelderland stromen de dekens en slaapzakken binnen! Deze zijn nodig voor de mensen die buiten slapen.
Uiteraard wordt er met deze vrieskou extra ruimte gecreëerd in onze locaties, zodat de 'buitenslapers' binnen kunnen slapen. Maar zodra de temperaturen weer boven nul komen, zijn er mensen die liever buiten willen slapen. Dat zijn mensen die bijvoorbeeld niet tegen drukte kunnen, de regels vervelend vinden, of niets te maken willen hebben met hulpinstanties. 

Na een oproep van een collega van de Nachtopvang Harderwijk op Omroep Gelderland, stromen de reacties van mensen binnen. Harverwarmende reacties van mensen die nog een paar dekens over hebben, en ook reacties van het Sint Jansdal ziekenhuis en hulporganisatie Sympany die spontaan dekbedden kwamen brengen. 

Wat gebeurt er met de reacties? 

De afdeling Werk & Activiteiten Arnhem gaat iedereen bellen en een afspraak maken: kunnen ze hun dekens inleveren bij 1 van onze locaties of willen ze liever dat IrisZorg de dekens komt halen. Bij deze distributie worden ook cliënten ingezet. 

Meer informatie vindt u op de website van Gelderland Helpt 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.