Ik pas! 40 dagen zonder alcohol

Geplaatst op: 02 januari 2017
Minder drinken of stoppen met alcohol: staat dit goed voornemen ook op uw lijstje? Juist in januari is het vaak niet handig om hier nu al mee te beginnen. Stel dit voornemen daarom uit tot 1 maart en doe mee met de campagne Ik pas! 40 dagen zonder alcohol. U kunt zich nu al aanmelden.

Ik Pas

Ik Pas is een campagne voor iedereen die alcohol drinkt. Deelnemers drinken 40 (of 30) dagen geen alcohol en worden zich op die manier bewust van hun alcoholgebruik en de rol die alcohol in hun leven inneemt.

In de regio's Nijmegen, Rivierenland, Arnhem en Achterhoek is IrisZorg samen met de GGD's betrokken bij deze actie.
Door mee te doen met Ik Pas worden deelnemers zich bewust van hun alcoholgebruik. Ze doorbreken vastgeroeste patronen. Deelnemers voelen zich fitter, slapen beter en vallen af. 

De 40 dagen actie loopt traditioneel van Aswoensdag tot en met Palmzondag, tijdens de traditionele katholieke vastenperiode tussen carnaval en Pasen. Dit jaar is dat van woensdag 1 maart 2017 tot en met zondag 9 april 2017. 

Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.ikpas.nl 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.