Warme kleding naar kledingbank

Geplaatst op: 08 december 2016
Met de koude dagen is er extra behoefte aan warme kleding. Vooral voor de mensen die het minder hebben, op straat leven of weinig geld hebben. IrisZorg heeft een verzamelpunt aan de Groningensingel waar je je winterkleding kunt brengen. Dit is een van de verzamelpunten die onder Stichting Kledingbank valt. Voor cliënten van IrisZorg is het hun dagbesteding, zij sorteren en vouwen de kleding.

Kledingbank Arnhem geeft al jaren herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben. De Kledingbank is een particulier initiatief dat draait op vrijwilligers en sponsors. Naast IrisZorg werkt Kledingbank Arnhem ook samen met Siza.

 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.