Verlenging licentie gezinstherapie MDFT

Geplaatst op: 18 november 2016
IrisZorg heeft weer voor 3 jaar een licentie om de intensieve gezinsbehandeling MDFT aan te bieden aan jongeren met complexe (verslavings-) problematiek en hun gezinnen. Na een uitgebreid onderzoek van de Stichting Jeugdinterventies, volgden de complimenten voor de uitvoering. Het MDFT-team voldoet aan alle criteria!

Over MDFT 

Multi Dimensionele Familie Therapie (MDFT) is een intensieve gezinstherapie, waarbij meerdere problemen tegelijkertijd worden aangepakt. Vaak houden die problemen elkaar in stand. Alcohol en druggebruik kan bijvoorbeeld leiden tot ruzies thuis, schoolverzuim, crimineel gedrag of psychische problemen. Jongeren kunnen deze problemen vaak niet alleen oplossen. Daarom wordt bij MDFT nadrukkelijk gekeken hoe de ouders, het gezin en andere bekenden uit de omgeving hierbij kunnen helpen. Samen lukt het meestal wel om veranderingen in gang te zetten, waardoor de jongere en het gezin weer vooruit kunnen.

In de folder Samen weer vooruit kunnen leest u meer informatie over MDFT. 

Liesbeth is de moeder van Mark. Lees haar verhaal over haar ervaringen met MDFT
 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.