Toename aantal daklozen

Geplaatst op: 19 september 2016
De Federatie Opvang en het Leger des Heils spreken hun zorg uit over het toenemende aantal daklozen in Nederland. Volgens het Leger des Heils zijn er tienduizend goedkope huurhuizen nodig om te zorgen voor voldoende doorstroom. Ook IrisZorg herkent deze toename. Bij IrisZorg zijn de crisisopvang en dag- en nachtopvang vrijwel altijd vol en er moet vaak nee verkocht worden.
Omdat er in onze crisisopvang veel gezinnen zitten, zijn er veel goedkope eensgezinswoningen nodig om hen door te laten stromen. Ook onze cliënten in de dag- en nachtopvang zouden veel sneller moeten doorstromen naar begeleid wonen. Nu gaat dat langzaam, omdat er te weinig plekken zijn en het veel tijd kost om benodigde beschikkingen te regelen. Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.