Nieuwe interim voorzitter Raad van Bestuur van IrisZorg

Geplaatst op: 12 september 2016
Siety de Jager
De Raad van Toezicht heeft Siety de Jager aangesteld als interim voorzitter Raad van Bestuur van IrisZorg per 12 september 2016. Zij is een ervaren (interim) bestuurder met jarenlange ervaring in de zorg: van curatieve-, GGZ- tot VVT-zorg.
Siety de Jager vormt samen met Wim Foppen de Raad van Bestuur. De Raad van Toezicht ziet dit als een overgangsbestuur met de opdracht om een toekomststrategie voor IrisZorg te ontwikkelen. Dit sluit aan bij de ambitie van Siety: “Ik wil organisaties verder helpen zich zo te ontwikkelen dat er verder gebouwd kan worden aan een toekomstbestendige zorgverlening.” Don Olthof treedt terug per 12 september. Hij neemt op 6 oktober afscheid van IrisZorg en relaties.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.