(H)eerlijke herfstfair weer een succes

Geplaatst op: 05 september 2016
De (H)eerlijke Herfstfair was een groot succes voor zowel de bezoekers, de standhouders als de cliënten die op het Hoogeland wonen of werken. Ongeveer 2500 bezoekers slenterden langs de stands en genoten van de gezellige sfeer, alle activiteiten, de demonstraties bloemschikken en de modeshow. De kinderen konden met een knipkaart ponyrijden, meedoen aan het kindercircus en een bloemstukje maken.
 
Veel van onze cliënten op het Hoogeland hebben ook een rondje gelopen of geholpen bij het bij het sjouwen van spullen of mensen een parkeerplek wijzen. Een cliënt heeft eigen ansichtkaarten verkocht, een ander een mooi groot bloemstuk gemaakt en weer anderen hebben de konijnen en cavia’s in de boerderij gezet zodat kinderen er mee konden knuffelen.
 
Al met al twee mooie dagen in samenwerking met Groei & Bloei Apeldoorn.


Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.