Voorzitter Raad van Bestuur neemt afscheid van IrisZorg

Geplaatst op: 30 augustus 2016
De voorzitter van de Raad van Bestuur Don Olthof neemt afscheid van IrisZorg.
Don Olthof: “Ruim 32 jaar heb ik mij met hart en ziel ingezet voor IrisZorg (en alle voorgangers), cliënten, medewerkers en op landelijk niveau voor de sector verslavingszorg en maatschappelijke opvang. In 1984 ben ik in dienst gekomen van het Consultatiebureau voor Alcohol en Drugs Zuid- en Oost Gelderland, een van de voorgangers van IrisZorg. Ik heb met veel vreugde en inspiratie intern en extern met mensen samengewerkt in een sector die er toe doet. Het is nu tijd om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter die IrisZorg in deze periode van grote transities verder de toekomst in leidt.”

De Raad van Toezicht heeft respect voor deze stap. Margreet Teunissen, voorzitter Raad van Toezicht IrisZorg: “Wij hebben waardering voor de jarenlange inzet van Don Olthof en zijn hem veel dank verschuldigd. IrisZorg is een begrip en een gewaardeerde partner in het zorglandschap. Wij zullen op zeer korte termijn een interim voorzitter Raad van Bestuur aanstellen. Don Olthof zal terugtreden zodra deze opvolger is benoemd. De interim voorzitter zal samen met Wim Foppen de Raad van Bestuur van IrisZorg vormen. De Raad van Toezicht ziet dit als een overgangsbestuur met de opdracht om een toekomststrategie voor IrisZorg te ontwikkelen. Begin 2017 zal de Raad van Toezicht een besluit nemen over de definitieve invulling van de Raad van Bestuur.” 

Afscheidsreceptie
Er volgt nog nader bericht over het moment waarop medewerkers, cliënten en relaties afscheid
kunnen nemen van Don Olthof.

Reacties

Ton Mol
 
Toch wel onverwachts. Ik zal nooit de legendarische reis naar München vergeten in oktober 1990. Ben heel benieuwd naar wat Don nu gaat doen.
o.mac-Donald
 
Wat je ook gaat doen Don, all the best Man.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.