Cliënten beoordelen behandeling IrisZorg met een 8,4!

Geplaatst op: 12 juli 2016
IrisZorg onderzoekt elk jaar de tevredenheid onder cliënten over hun behandeling. Dit jaar hebben 742 cliënten meegedaan met het onderzoek. Zij geven aan zeer tevreden te zijn over de behandeling door IrisZorg. En belonen ons gemiddeld met een 8,4!

Cora Rutten, hoofd Behandeling: “De afgelopen jaren hebben we als IrisZorg hard gewerkt aan de kwaliteit van onze zorg. Dat werpt zijn vruchten af. Dit rapportcijfer laat zien dat onze aanpak werkt en dat we op de goede weg zitten.

Als IrisZorg werken we met een aantal wetenschappelijk bewezen basismethodieken zoals CRA, Krachtwerk (voorheen Herstelwerk) en de gezinstherapie MDFT. Deze methodieken hebben voor het grootste gedeelte hetzelfde DNA; de cliënt krijgt de regie over zijn eigen leven terug. Bovendien kunnen we de problemen van onze cliënten in samenhang aanpakken door ons aanbod op gebied van wonen, werken en behandelen. Hierdoor is de cliënttevredenheid is de laatste jaren gestegen, en nu al voor het derde jaar op rij horen we bij de landelijke top.

Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten. Die hebben we bijvoorbeeld besproken met onze Cliëntenraad. We blijven eraan werken om onze kwaliteit nog verder te verbeteren.”

Lees meer over onze cliënttevredenheid en het onderzoek....>>>

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.