Stapavond voor ouders in Club Rodenburg

Geplaatst op: 24 juni 2016
IrisZorg organiseert samen met Club Rodenburg en Mozaïek Welzijn een interactieve ouderavond in een uitgaansgelegenheid. Tijdens de avond krijgen ouders in de vorm van 4 workshops informatie over alcohol, drugs en veilig uitgaan. Deze avond is voor ouders van 12 t/m 17 jarigen op donderdag 30 juni 2016 van 19.15 tot 22.00/22.30 uur in Club Rodenburg, Homburg 26 in Beesd.

Stapavond voor ouders

Ouders die mee gaan ‘stappen’ krijgen informatie van verschillende personen en organisaties (politie, portier en eigenaar club, jongerenwerk, IrisZorg en van jongeren zelf) over zaken die met jongeren en uitgaan te maken hebben. Er is gelegenheid om met andere ouders en professionals ervaringen uit te wisselen over alcohol in de opvoeding en de wettelijke regels. Tijdens de avond krijgen ouders ook informatie over drugs: hoe ziet het eruit, wat zijn de effecten en de risico’s en welke trends zijn er? De avond wordt gehouden in Club Rodenburg. Ouders kunnen daar eens binnenkijken en een beeld krijgen van hoe het uitgaan daar is. 

Aanmelden

Alle ouders met een kind tussen de 12 en 18 jaar zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden door voor 29 juni een mail te sturen naar Stefanie Geven:
s.geven@iriszorg.nl. Deelname is gratis en voor koffie/thee wordt gezorgd. 

Ervaringen

In het afgelopen jaar namen ouders al een kijkje in andere uitgaansgelegenheden op soortgelijke avonden en zijn hierover erg enthousiast. Een ouder:
“De verschillende onderwerpen spraken me aan. Ik heb nu beter zicht op hoe het er aan toe gaat op zo’n uitgaansavond van mijn dochter. Het was ook fijn dat ik met andere ouders kon uitwisselen hoe je thuis omgaat met het wel of niet alcohol drinken van je kind. Ik zou iedere ouder aanraden om zo’n avond een keer te bezoeken.”

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.