Gezinstherapie IrisZorg MDFT bewezen effectief

Geplaatst op: 31 mei 2016
Jongeren verslaafd aan alcohol of drugs: MDFT helpt! Dat erkende ook het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) enkele weken geleden. MDFT is een intensieve gezinstherapie waarbij ouders worden gezien als de sleutel naar herstel. IrisZorg biedt ook MDFT, vaak met hele mooie resultaten. Goed nieuws dus voor onze jeugdbehandelaren dat de effectiviteit nu ook 'officieel' wordt erkend door het NJi.

MDFT: intensieve behandeling voor het hele gezin

MDFT staat voor Multi Dimensionele Familie Therapie en wordt op de jeugdpoliklinieken van IrisZorg aangeboden aan jongeren met verslavingsproblemen en hun ouders. Ouders krijgen een belangrijke rol binnen de behandeling, zij worden gezien als de sleutel naar herstel. Onder leiding van een MDFT-therapeut werkt het hele gezin samen om beter met elkaar om te gaan, waardoor de verslavingsproblemen afnemen. 

Nieuwsgierig naar MDFT in de praktijk? Lees hier het verhaal van Liesbeth, moeder van Mark. 

Contact

Maakt u zich zorgen over uw kind? Wil u meer weten over een jeugdbehandeling bij IrisZorg? Lees hier meer, of neem geheel vrijblijvend contact op via 088-606 1600 of info@iriszorg.nl.


Klik hier voor het persbericht van het Nederlands Jeugdinstituut (NJi)


 Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.