18 juni Meet & Greet Goffertpark Nijmegen

Geplaatst op: 21 april 2016
Meedoen in Nijmegen, dat willen onze cliënten ook heel graag! Onze vrijwilligers helpen daarbij. Wil je hier meer over weten en leuke interessante mensen ontmoeten? Kom dan op 18 juni naar onze

 Meet & Greet met Max en Jeroen
(en andere cliënten en vrijwilligers)

Wanneer? 18 juni van 13.30 tot 16.00 uur. Je kunt gewoon aan komen waaien als je zin hebt.

Waar? Het grote veld bij het Rosarium in het Goffertpark.
 
Wat? Kom meer te weten over IrisZorg en Stichting Present. Ontmoet cliënten en vrijwilligers. Doe mee met een potje frisbee of voetbal, geniet samen van een lekker hapje en drankje (gratis) en luister naar bijzondere verhalen.
 
Waarom? Omdat 2016 een bijzonder jaar is voor Nijmegen en er veel evenementen worden georganiseerd. Bovendien geldt de slogan Wij zijn Nijmegen! ook zeker voor onze cliënten en vrijwilligers. Samen maken we de stad! Voor IrisZorg een reden om in dit kader ook iets leuks te organiseren.
 
Voor wie? Voor iedereen die (voormalig) dak- en thuisloze mensen een warm hart toe draagt. Of op een andere manier betrokken is bij onze cliënten en vrijwilligers, bijvoorbeeld als familielid of buurtbewoner. Overweeg je om zelf vrijwilliger te worden bij IrisZorg, dan is dit een mooie kans om vrijblijvend kennis te maken met onze doelgroep. Je bent van harte welkom! Ook kinderen zijn van harte welkom!

Meer weten? Mail naar Eric Dechnar, coördinator vrijwilligersprojecten, e.dechnar@iriszorg.nl.

Of kijk op www.werkenbijiriszorg.nl/vrijwilligerswerk voor meer informatie.