Vitale medewerkers IrisZorg

Geplaatst op: 02 maart 2016
Vandaag zijn de medewerkers verrast met een gezonde appel op hun werkplek. Met de eigen appels, afkomstig van het tuincentrum Het Hoogeland in Beekbergen, is het officiële startschot van IrisZorg Vitaal gegeven. Dit is een digitaal platform gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl.
Op IrisZorg Vitaal staat een breed aanbod met informatie over bijvoorbeeld voeding, beweging, ontspanning en balans. Medewerkers profiteren van acties en ze vinden er tips, instructiefilms en oefeningen, tests en advies. Iedereen vindt er wel iets van zijn of haar gading. 

Waarom IrisZorg Vitaal?

Voorheen had IrisZorg met name aandacht aan het voorkomen van ziekte en verzuim. Met IrisZorg Vitaal richt IrisZorg zich op het gezond en vitaal houden en/of krijgen van medewerkers. 

Thema-activiteiten

Met subsidie van het ESF organiseert IrisZorg het komende jaar ook 10 gezamenlijke thema-activiteiten voor de medewerkers op diverse locaties. Denk bijvoorbeeld aan een workshop mindfulness of een clinic bootcamp.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.