Next Step kan door

Geplaatst op: 15 februari 2016
Next Step is een uitstapprogramma voor mensen die uit de prostitutie willen stappen. Het is een initiatief van de gemeente Arnhem, Rijnstad en IrisZorg. Financiering van het programma is een terugkerend onderwerp, maar voor de komende twee jaar zijn nu weer afspraken gemaakt.
Omdat het rijk Next Step niet langer financieert, gaat  de gemeente Arnhem zelf op zoek naar financiering.  De ChristenUnie (CU) heeft eind vorig jaar tijdens de coalitieonderhandelingen bedongen dat Next Step gedurende de huidige raadsperiode doorgaat. Die periode eindigt in het voorjaar van 2018. Medewerkers en deelnemers van het programma halen opgelucht adem. 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.