Kerstbuffet in Doetinchem

Geplaatst op: 20 december 2015
De periode rond kerstmis is voor veel van onze cliënten extra lastig; de meesten hebben geen tot nauwelijks contact met hun familie. Gelukkig zijn er ook mooie initiatieven. Zo verzorgen moeder Natascha en dochter Shari uit Doetinchem voor onze cliënten op tweede kerstdag een kerstbuffet.
Al in augustus kreeg IrisZorg het volgende mailtje: 

Mijn moeder is een fantastische kokkin. Al jaren heeft ze het erover dat ze graag met kerst een kerstdiner zou willen maken voor mensen zonder een dak boven hun hoofd. Mensen die het gemiddeld gezien zwaarder hebben. Dolgraag zou zij hier kerst speciaal voor willen maken door een gerecht voor hen te maken.

In de tussentijd is er intensief contact geweest met Natascha en Shari en onze medewerkers in Doetinchem en is er een uitgebreid kerst-buffet samengesteld geheel uit eigen middelen. De clienten van de Dag- en Nachtopvang en alle clienten die ambulante hulp van IrisZorg krijgen zijn inmiddels uitgenodigd.  

Een mooie kerstgedachte. Dank Natascha en Shari!

Het menu

VOORGERECHT Aardappelsalade, Macaronisalade, Tonijnmousse, Zalm paling terrine, Witlofster, Stokbrood met kruidenboter
HOOFDGERECHT Rijst, Draadjesvlees, Kalkoenfilet in uiensaus,Groentelasagna, Gevulde courgettes, Garnalen in kruidensaus, Salade, Kippenragout met champignons
NAGERECHT Pavlova met perzik, Charlotte Royal met aarbeiden, Chocolade Mousse met slagroom, Tiramisu, Kaasplankje

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.