IrisZorg start met beeldbellen

Geplaatst op: 03 december 2015
IrisZorg start met beeldbellen
Vandaag, donderdag 3 december, is IrisZorg gestart met een pilot beeldbellen in de Achterhoek. In deze uitgestrekte regio hebben zowel cliënten als medewerkers veel reistijd. Beeldbellen in een beveiligde omgeving is voor beide partijen een belangrijke aanvulling op de face-to-face gesprekken. Want deze gesprekken staan altijd centraal.

Het team ambulante woonbegeleiding start met de pilot. De eerste reacties zijn positief.

"Ik heb een client die binnenkort een operatie moet ondergaan. Op dit moment ben ik zo verkouden; ik kan hem niet bezoeken. Beeldbellen is in dit geval een prima alternatief; kan ik toch nog zien hoe het met hem gaat", aldus één van de medewerkers.

Beeldbellen vindt plaats in het Digitaal Platform van IrisZorg dat ontwikkeld is door Zorgaanbieders Online.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.