Informatieavonden voor familieleden in Nijmegen en Doetinchem

Geplaatst op: 10 november 2015
Heeft u een partner, familielid of andere naaste met een (dreigend) verslavingsprobleem? Dan heeft dit zonder twijfel ook gevolgen voor u. Kom naar de informatieavonden woensdag 25 november (Nijmegen) of op donderdag 3 december (Doetinchem).
Tijdens deze avonden krijgt u meer informatie over de training CRAFT. De training bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1,5 uur waarbij u leert om een verslaving te herkennen, grenzen te stellen en om te gaan met boosheid en agressie. Ook leert u om de regie over uw eigen leven terug te krijgen of vast te houden. U vindt herkenning en erkenning in de ervaringen van de andere deelnemers.
 

Informatieavond

Twijfelt u of CRAFT iets voor u is, of vindt u het moeilijk om de eerste stap te zetten? Op woensdagavond 25 november van 17.30 tot 20.00 uuur is een informatieavond over CRAFT in Nijmegen (Tarweweg 20, 6534 AM) en op donderdagavond 3 december van 17.30 tot 20.00 uur in Doetinchem (Frielinkstraat 3, 7001 CW). U krijgt informatie over de training, hoort ervaringen van oud-deelnemers, u kunt al uw vragen stellen.  

U bent welkom om op 25 november of 3 december aanwezig te zijn. Koffie en een broodje staan voor u klaar. Graag ontvangen we van u vooraf een mailtje waarin u aangeeft met hoeveel mensen u komt. Mail naar craft@iriszorg.nl

Meer informatie over de training CRAFT.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.