Rondleiding langs 'achterkant van Nijmegen'

Geplaatst op: 09 oktober 2015
Vandaag is het Werelddaklozendag, een initiatief van het Nijmeegse Daklozen Overleg (NDO) waarin ook IrisZorg plaatsheeft. Er is een manifestatie voor en door daklozen in het Kolpinghuis en leden van IrisCovery leiden geïnteresseerden langs plekken in Nijmegen waar daklozen zich ophouden.
Ex-cliënt Johan staat met een grote foto in de NIjmeegse editie van De Gelderlander. Hij laat een plek zien waar hij vroeger vaak sliep. Het is onderdeel van de 'tour' die hij en zijn collega's van IrisCovery (centrum voor ervaringsdeskundigheid en herstel van IrisZorg) vandaag geven om aandacht te vragen voor dakloosheid. 

De activiteiten rondom Werelddaklozendag zijn van 12.30 tot 16.30 uur in het Kolpinghuis aan de Smetiusstraat 1. De rondleidingen starten vanaf de 2e Walstraat 65 in Nijmegen. 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.