Levensgevaarlijke XTC-pil met ADE-logo

Geplaatst op: 05 oktober 2015
In Amsterdam en op enkele andere plaatsen in Nederland zijn afgelopen week pillen met een ADE-logo aangeleverd bij de drugstestservice. Deze pillen zijn levensgevaarlijk omdat de dosering extreem varieert, een gedeelte bevat een zeer hoge concentratie MDMA. (125 mg - 300 mg MDMA).

Het logo maakt de situatie beladen, omdat dit het logo is van het Amsterdam Dance Event. Hier zijn vorig jaar drie doden gevallen na XTC gebruik. Dit jaar vindt het Amsterdam Dance Event plaats van 14 t/m 18 oktober. Bij de testservice van IrisZorg is de pil niet aangeleverd.

De testservice van IrisZorg is iedere donderdagavond geopend in zowel Nijmegen als Arnhem, vanaf respectievelijk 17.15 en 17.30 uur tot en met 19.00 uur op de Polikliniek Nijmegen en het kantoor aan de Kronenburgsingel 545 in Arnhem. 

Het Trimbos-Instituut verspreidt bijgaande waarschuwingsposters tijdens dance events. 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.