Informatieavond voor familieleden in Arnhem

Geplaatst op: 06 oktober 2015
Heeft u een partner, familielid of andere naaste met een (dreigend) verslavingsprobleem? Dan heeft dit zonder twijfel ook gevolgen voor u. Kom naar de informatieavond op woensdag 14 oktober.
Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over de training CRAFT.

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1,5 uur waarbij u leert om een verslaving te herkennen, grenzen te stellen en om te gaan met boosheid en agressie. Ook leert u om de regie over uw eigen leven terug te krijgen of vast te houden. U vindt herkenning en erkenning in de ervaringen van de andere deelnemers.

Informatieavond

Twijfelt u of CRAFT iets voor u is, of vindt u het moeilijk om de eerste stap te zetten? Op woensdagavond 14 oktober van 17.30 tot 20.30 uur is een informatieavond over CRAFT in Arnhem (Weerdjesstraat 10, 6811 JE).
U krijgt informatie over de training, hoort ervaringen van oud-deelnemers, u kunt al uw vragen stellen. 


U bent welkom om er op 14 oktober bij te zijn. Koffie en een broodje staan voor u klaar. Graag ontvangen we van u vooraf een mailtje waarin u aangeeft met hoeveel mensen u komt. Mail naar craft@iriszorg.nl 

Meer informatie over de training CRAFT.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.