Goed nieuws voor Budo - IrisCovery Tweede Wal

Geplaatst op: 20 oktober 2015
Nieuw lesmateriaal Budo
Max Sitanala, ervaringsdeskundige bij Iriscovery, gaat in de sportzaal van het MFC Nijmegen Budolessen verzorgen voor (ex-)cliënten. Voor deze lessen zijn lesmaterialen nodig maar deze kosten een hoop geld. Daarom schreef Max samen met Stijn van ‘Het Vrijetijdslab’ een fonds aan met als uitkomst dat er € 350,00 beschikbaar werd gesteld. Van dit geld zijn er prachtige nieuwe materialen aangeschaft. (Zie foto)

Budo is een verzamelnaam voor een aantal Japanse vechtsporten en de filosofie die bij deze sporten hoort. “De weg van de krijger. Je vecht tegen jezelf, Budo maakt je sterker.” Deze filosofie sluit heel goed aan bij het afkickproces. Dat is ook een strijd met jezelf die je moet overwinnen. Budo is een van de activiteiten die ontwikkelt zijn vanuit IrisCovery Nijmegen Tweede Wal. Op maandag is er Budo voor vrouwen en op donderdag voor een gemengde groep.

Met dank aan de sponsor: Fieldwork Foundation Nijmegen

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.