Jij en ik - Jaarbericht IrisZorg 2014-2015

Geplaatst op: 26 juni 2015
Het Jaarbericht IrisZorg 2014-2015 is uit. Hierin leest u verhalen van cliënten en medewerkers, en krijgt u een beeld over de belangrijke ontwikkelingen van het afgelopen jaar.
Het Jaarbericht heeft als titel Jij en ik. Daarmee bedoelen we onze cliënten, familieleden, medewerkers, onze netwerkpartners, gemeenten, vrijwilligers, zorgverzekeraars, onze ervaringsdeskundigen, enzovoorts. Jij en ik werken samen aan het herstel van onze cliënten. Met de cliënten als regisseur.
 
De verhalen uit het Jaarbericht zijn hier mooie voorbeelden van. Liesbeth vertelt over haar zoon Mark die verslaafd was aan cannabis en de gezinstherapie die ze daarom samen hebben gevolgd. En Lydia en Marja vertellen over hun bijzondere band als maatjes. Verder leest u in dit jaarbericht ook verhalen over onze methodieken CRA, Herstelwerk en FACT. Al onze methodieken gaan uit van de kwaliteiten en mogelijkheden van onze cliënten, en het versterken van hun eigen kracht. Johannes en Jeroen leggen uit hoe dat werkt.
 
2014 was geen gemakkelijk jaar voor IrisZorg. Alles stond in het teken van een ingrijpend verandertraject, waarover u in dit jaarbericht ook meer leest. Tenslotte vindt u een overzicht van belangrijke ontwikkelingen en enkele cijfers over 2014.
 
U kunt het jaar hier digitaal lezen. Wilt u liever een of meerdere gedrukte exemplaren? Stuur dan een mail naar communicatie@iriszorg.nl.  

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.