Johan in Krachtenbundel Arnhem-Nijmegen

Geplaatst op: 18 mei 2015
Johan, cliënt IrisZorg in Krachtenbundel
Vorige week kwam de Krachtenbundel editie Arnhem-Nijmegen uit: een bundel met levensverhalen van kwetsbare mensen. Johan, een cliënt van IrisZorg, liet zijn verhaal erin optekenen.
Het doel van de bundel is om de vooroordelen weg te nemen rondom kwetsbare doelgroepen en de afstand tussen mensen te verkleinen. In de bundel staan verhalen van mensen uit regio Arnhem en Nijmegen met bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, maar ook van mensen met een verslaving of psychische problemen. Zij vertellen over hoe zij kracht uit het leven halen. 

De bundel verschijnt in een oplage van 2.500 stuks en wordt gratis verspreid door de gemeenten Nijmegen, Heumen en Arnhem, en door allerlei deelnemende organisaties. Ook is de bundel gratis te downloaden. Het is voor het eerst dat een Krachtenbundel in deze regio uitkomt.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.