Droomwens vervuld van cliënt De Hulsen Nijmegen

Geplaatst op: 28 april 2015
Jos, cliënt van Meerzorg De Hulsen in Nijmegen, houdt van lekker eten. Zijn wens een uitgebreid etentje samen met zijn mede-bewoners, werd vervuld door de droomwens-actie van pensioenfonds PWRI.
Zondag 26 april was het zo ver. De medewerkers van de catering waren al vroeg aanwezig om de eetzaal van De Hulsen om te toveren tot een sterren-restaurant. 

Bestuurder Cees de Wit van PWRI roemde tijdens zijn openingstoespraak de solidariteit van Jos: wij hebben veel inzendingen gehad voor onze droomactie, maar de wens van Jos sprong eruit. Jos wilde niet alleen iets voor zichzelf maar ook voor anderen. Die solidariteit die Jos heeft, dat willen wij als RPWI ook uitdragen. 

Het 4-gangen menu liet zich goed smaken bij de 50 mede-bewoners van Jos. Het is zeker 10 jaar geleden dat ik biefstuk op heb, vertelde één van de bewoners. Jos was het stralende middelpunt van het diner ik heb een geweldige dag gehad

Reacties

Julia
 
Wat voor velen van ons zo gewoon is dat we er niet meer bij nadenken kan anderen zo gelukkig maken. En daardoor doen wij weer beseffen hoe bevoorrecht we zijn.
IrisZorg
 
Daar zijn wij het volledig mee eens Julia.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.