Informatieavond voor familieleden

Geplaatst op: 31 maart 2015
Op maandag 20 en donderdag 23 april organiseert IrisZorg een informatieavond voor familieleden, partners en vrienden van mensen die problemen hebben met alcohol en/of drugs. Er zijn geen kosten aan verbonden.
In ieder gezin kan het voorkomen. Iemand drinkt meer of gebruikt meer drugs dan goed voor hem of haar is. Het leven wordt daardoor beïnvloed. Informatie over het gebruik van alcohol en drugs, het horen van de verhalen van anderen en het uitwisselen van ervaringen en tips kunnen helpen. Daarom organiseert IrisZorg een informatieavond voor familieleden, partners en vrienden. Tijdens de avond gaat het niet alleen over hoe je met het familielid omgaat, maar ook hoe je jezelf niet te kort doet.

Praktische informatie

Informatieavond Arnhem 
Maandagavond 20 april
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Plaats: IrisZorg, Kronenburgsingel 545 in Arnhem.

Informatieavond Nijmegen
Donderdag 23 april
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Plaats: IrisZorg, Tarweweg 20 in Nijmegen

Meer informatie?

Bel 088-606 1600 en vraag naar Preventie of mail naar preventie@iriszorg.nl
 

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.