Reorganisatie IrisZorg doorgevoerd

Geplaatst op: 09 januari 2015
Reorganisatie IrisZorg doorgevoerd
In januari 2014 heeft de raad van bestuur de reorganisatie van IrisZorg aangekondigd. Het doel is een toekomstbestendige, flexibele organisatie die betaalbare en effectieve zorg biedt. Deze reorganisatie is in 2014 in fasen doorgevoerd.
IrisZorg is gekrompen in personele bezetting met name in management en ondersteuning. Ook werken we vanaf 2015 in een andere organisatiestructuur, met een efficiënter zorgproces en met zelforganiserende teams.
IrisZorg wil de eigen kracht van cliënten versterken én tevens die van medewerkers. Medewerkers krijgen in zelforganiserende teams meer ruimte om vanuit hun vakmanschap de cliënten op de best mogelijke manier te ondersteunen. De teams bieden integrale zorg: begeleiding bij opvang, wonen, werk en behandeling van verslaving. Daarbij heeft IrisZorg vanaf 2015 de zorg georganiseerd in negen regio’s: Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Harderwijk, Lelystad, Nijmegen, Rivierenland.
 
Door deze veranderingen kunnen we kwalitatief goede zorg blijven leveren aan een kwetsbare groep in de samenleving: mensen met een verslaving en complexe problematiek.
 
.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.