Opknapbeurt Nachtopvang Doetinchem

Geplaatst op: 19 januari 2015
Schilders van Burgers van der Wal aan het werk in de Nachtopvang Doetinchem
12 medewerkers van vastgoedonderhoudsbedrijf Burgers van der Wal hebben vrijdag 16 januari de Nachtopvang in Doetinchem geschilderd tijdens hun jaarlijkse vrijwilligersdag. De medewerkers van IrisZorg hebben deze dag aangegrepen om een grote schoonmaakactie uit te voeren. Omdat de temperaturen weer naar beneden gaan, is de Nachtopvang mooi op tijd gereed voor extra bezoekers.
Toen Burgers van der Wal met dit aanbod kwam, zijn de medewerkers aan de slag gegaan om andere sponsors te zoeken om er een gezellige dag van te maken. Zo hebben ze de Firma Huuskes bereid gevonden een stamppottenbuffet te maken dat bereid zal worden in restaurant Hertog Karel van Gelre door twee koks die belangeloos zullen koken. Daarnaast worden versnaperingen gesponsord door Joseph Mengana namens Comadex Zevenaar. De gemeente heeft de vrijwilligers parkeerkaarten met 50% korting aangeboden.
 


Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.