187.133 telefoontjes voor Informatie & Aanmelding

Geplaatst op: 12 januari 2015
Als u naar IrisZorg belt via ons centrale telefoonnummer 088 606 1600 dan krijgt u een medewerker van de afdeling Informatie & Aanmelding aan de lijn. Zij zijn het eerste aanspreekpunt bij vragen van cliënten, naasten en netwerkpartners. Om u een beeld te geven; in 2014 heeft Informatie & Aanmelding maar liefst 187.133 telefoontjes afgehandeld.
Angelique Zegers (projectmanager en coördinator Informatie & Aanmelding): "We hebben afgelopen jaar hard gewerkt om onze dienstverlening verder te verbeteren. En ik ben heel trots op het resultaat. Voorheen was het soms moeilijk voor mensen om het juiste telefoonnummer van IrisZorg te vinden, omdat elke locatie zijn eigen telefoonnummer had. Sinds de invoering van het centrale nummer is IrisZorg voor bellers makkelijker toegankelijk geworden. Onze medewerkers dragen zorg voor heldere antwoorden, en doen hun best om te zorgen dat bellers tevreden de telefoon weer ophangen. Deskundige medewerkers binnen de afdeling verzorgen ook de zogenaamde triage na aanmelding van een cliënt, waarbij direct adequaat wordt ingeschat welke zorg iemand nodig heeft."

Heeft u een vraag voor IrisZorg? Neem contact op via 088-606 1600. Het nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt bij u bekende contactpersonen vanzelfsprekend ook benaderen via hun persoonlijke nummer.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.