IrisZorg wenst u een voorspoedig en gezond 2015

Geplaatst op: 29 december 2014
Iriszorg wenst u een voorspoedig en gezond 2015
We kijken uit naar uit naar een goede samenwerking in 2015!
Als IrisZorg bieden we een vangnet voor volwassenen en jongeren met complexe problemen die de grip op hun leven kwijtraken. Vaak kampen zij met een verslaving, zitten in een sociaal isolement en hebben psychische problemen.

We bieden zorgtrajecten voor opvang, wonen werken en verslavingsbehandeling en willen in een vroeg stadium voorkomen dat iemand de grip op zijn leven verliest. Daarom zoeken we mensen ook op in de wijk en zorgen voor begeleiding en behandeling. Dat doen we niet alleen, maar samen met wijkteams, verwijzers en andere netwerkpartners.

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.