Koning geeft startsein campange 'Maatjes gezocht' Oranje Fonds

Geplaatst op: 12 november 2014
Dinsdag 11 september startte het Oranje Fonds de nieuwe campagne Maatjes Gezocht. Koning Willem-Alexander, beschermheer van het Fonds, gaf samen met drie maatjes het startsein in Museum Catharijneconvent.

Eerder dit jaar stelde het Oranje Fonds €38.000 beschikbaar voor een maatjesproject van IrisZorg in Nijmegen. Projectleider Eric Dechnar was daarom dinsdag aanwezig bij de expertisedag met lezingen en workshops voor projectleiders van maatjesprojecten. 's Middags gaf koning Willem-Alexander het startsein van de nieuwe campagne van het Oranje Fonds.

Doel van deze campagne is om nieuwe maatjes te werven voor de diverse maatjesprojecten. Ook IrisZorg kan nieuwe maatjes gebruiken bij 2 nieuwe maatjesprojecten “De Schakel” ten behoeve van onze cliënten van Woonzorg Nijmegen en De Flet. “De Schakel” wordt mede gefinancierd door het Oranje Fonds.

Toepasselijk vond de kick-off plaats op 11 november, Sint Maarten, de schutspatroon van de misdeelden. Als locatie had het Oranje Fonds gekozen voor het Catarijneconvent in Utrecht bij de tentoonstelling “Ik geef om jou! Naastenliefde door de eeuwen heen".

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.