Jongerenteam Apeldoorn wint Gelderse Jeugdzorgaward 2014!

Geplaatst op: 15 november 2014
IrisZorgmedewerkers Metin Yavuz, Shavig Joubid en Marco Betman van het Jongerenteam Apeldoorn hebben de Gelderse JeugdZorg Award 2014 gewonnen. Ze zijn voorgedragen door verschillende jongeren waar zij mee werken.

De jury heeft Marco, Metin en Shavig van IrisZorg uitgeroepen tot winnaars in de categorie ‘professionals’. Een team dat letterlijk dag en nacht klaarstaat om jongeren op straat serieus te nemen en naar een ander leven te begeleiden. “De dynamiek van dit team is bijzonder.” “Zij hebben me de hele tijd kippenvel bezorgd. Ze werken voor een vergeten doelgroep.” aldus de juryleden. Ze doen het voor de glimlach als er één basisding (huis of eten) geregeld is. 

Gefeliciteerd mannen! Terechte winnaars! IrisZorg is trots op jullie!

Lees meer over de Jeugdzorgaward

Reageren

Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Het zal uitsluitend worden gebruikt om eventuele vragen te beantwoorden.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.